Simultane Tercüme Sistemi

Profesyonel Prodüksiyon Hizmetleri

Simultane tercüme (Eş zamanlı tercüme) konuşmacının söylediklerini anında dinleyicilere hedef dile tercüme ederek aktarmaktır.

Uluslararası kongre ve toplantı organizasyonlarında katılımcıların tek bir dilden konuşamaması durumunda organizasyonların başarılı ve kalıcı olma ihtimali bulunmamaktadır. Bu sebeple uluslararası organizasyonlarda simultane çeviri hizmeti çok büyük önem arz etmektedir.

Show Organizasyon Simultane çeviri hizmeti alanında, deneyimli kadrosuyla aynı anda 32 farklı dilde hiçbir bilgi kaybı olmaksızın simultane çeviri hizmetini başarıyla sağlamaktadır.

Simultane çeviri hizmetinde en son teknoloji olan, açık ve kapalı tüm mekânlarda sorunsuz bir şekilde çalışabilen BOSCH-INTEGRUS sistemlerini kullanmaktayız. Simultane çeviri hizmetimizde kullanmakta olduğumuz BOSCH-INTEGRUS sistemleri ile 10 farklı salonda uluslararası standartlarda çeviri hizmeti sağlanabilmektedir.

Simultane Çeviri Sistemleri Ekipmanlarımız ;
Kulaklık

Show Organizasyon Simultane çeviri hizmetinde kullanılan, kulaklık- alıcı setleri ile 32 farklı dilde yapılan simultane çeviri CD kalitesinde alıcılara aktarılabilmektedir.

Simultane Çeviri Kabini

Simultane çeviri hizmetimizde kullanılmakta olan Simultane çeviri kabinleri en üst düzeyde havalandırma ve aydınlatma sistemlerine sahiptir. Ayrıca tercümanlarımız, gezici tercüme sistemlerini kullanarak simultane çeviri kabinlerine bağlı kalmaksızın organizasyonların ve etkinliklerin her noktasında çeviri hizmetini kusursuz olarak yerine getirebilmektedir.

HIZLI İLETİŞİM

7/24 Bize Ulaşabilirsiniz

Formu doldurun yada aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaşın. Konusunda uzman ekibimiz en kısa sürede size ulaşacaktır.

Diğer Hizmetler